Arkivfoto.

Arkivfoto.

Nephew spiller på Smukfest

Bandet afslørede for nylig, at det vender tilbage med to arenakoncerter til næste år. Nu afslører Nephew på Facebook, at det også spiller koncert på næste års Smukfest i Skanderborg

For nylig offentliggjorde Nephew, der er dannet i Aarhus, at bandet er sammen igen og endda har fået et ekstra medlem i skikkelse af aarhusianske Marie Højlund, kendt fra Marybell Katastrophy.
I dag afslører bandet så på Facebook, at det til næste år også kan opleves på Smukfest i Skanderborg. 
"Fra et musikstudie i Hamburg kan vi hermed meddele, at vi til sommer vil skrive videre på vores Smukfest-historie og træde op på Bøgescenen igen. Donnerwetter, vi glæder os!" skriver bandet blandt andet i opslaget på Facebook. 
Det er fire år siden, at Nephew sidst har optrådt sammen. I mellemtiden har medlemmerne haft gang i forskellige projekter. Frontmand Simon Kvamm har blandt andet haft travlt med 'De Eneste To' sammen med vennen Peter Sommer og med sit soloprojekt. For nylig stod han også bag teaterkoncerten 'Lyden af de skuldre vi står på', som blev opført under Aarhus Festuge på Aarhus Teater. Det var her, at han mødte Marie Højlund, som altså nu er blevet en del af Nephew. 

-jwh. 

Publiceret 31 October 2017 17:30

SENESTE TV