Storhittende lokal DJ satte gang i Breezer-festen

Konfetti, røgkanoner og et veloplagt ungt publikum hjalp på en middelmådig musikalsk omgang

Af
Thomas Rasmussen

Bag kunstnernavnet DJ Martin Jensen finder man en ung mand fra Sorring med det borgerlige navn Martin Jensen.
 
Ikke et navn denne journalist var bekendt med i hvert fald ikke i international-verdenskendt-DJ regi. Det var der til gengæld en hel skare af ungdommens fineste eksemplarer, der var. De havde taget plads forrest ved bøgescenerne, lørdag eftermiddag og virkede mere end klar på at sætte gang i en fest.
 
Den lidt beskedne sceneopsætning, der mere eller mindre var en DJ pult, blev allerede under første nummer suppleret med en regn af konfetti ud over publikum, der elskede det. Vi skulle ikke mange minutter ind i koncerten før stikflammer og røgkanoner også havde været i brug.

Ungdomsfest og basarm

Hvad angår selve musikken, så virkede det, som den slags man hører i Spotify reklamerne, mens man venter på at høre den musik, man faktisk gerne vil høre. Her er jeg måske bare den forkerte aldersgruppe og segment, men bum-ti-bum-ti musikken (med MEGET stor fokus på BUM) virkede lidt for pastiche og intetsigende efter min smag.
 
Så hvordan anmelder man så koncerten? Skal man lade sin egen kedsomhed overskygges af et smilende, festende publikum? Et publikum, der kunne synge med på hver en linje, uanset hvilken sang, den unge discjockey smed efter dem?
 
Et eller andet må DJ Martin Jensen jo gøre rigtigt. Han har lavet remixes til stjerner såsom Katy Perry og Ed Sheeran, ligesom hans single, Solo Dance, har ligget på top 40 i over 15 lande. Det må man, trods alt, tage hatten af for.

null

Publiceret 13 August 2017 17:30

SENESTE TV