Anne-Marie leverede varen

Fredag aften gik engelske Anne-Marie på Bøgescenerne og tog publikum med storm

Af
Af Alexandra Bach

Hvis der inden koncerten var nogen tvivl om, hvem hende Anne-Marie egentlig er, så kan der umuligt være tvivl nu. For hun fik både vist personlighed, nærvær og en fantastisk stemme med flere ørehængere i sin 45 minutter lange koncert.
 
Kort sagt, så leverede Anne-Marie varen.
 
For selvom at koncerten startede op med et lille publikum, og folk der mest af alt lignede spørgsmålstegn, fik Anne-Marie i den grad vendt koncerten.

Hun startede ud med et par forholdsvis ukendte sange 'Do It Right', 'Trigger', 'Used To Love You', men som bestemt har potentiale til at blive ørehængere.
 
Hun sang især mange personlige sange om kærlighed, og at hun på et tidspunkt havde været nede.
 
"Den næste sang skrev jeg, da jeg ikke havde det så godt med mig selv. Jeg havde brug for en sang, som jeg kunne lytte til for at få det lidt bedre, så når I føler jer lidt nede, så kan I forhåbentlig få det bedre" og så spillede hun sangen 'Perfect', som fik hårene til at rejse sig.
 
Selvom de første sange var ukendte for de fleste, gik der heller ikke længe før Anne-Marie ligeså stille fik publikum med i festen. I takt med at der blev spillet flere kendte sange, som 'Alarm', begyndte publikum at feste. Det startede først nede i fødderne, så kom der rytme i hofterne, og da sangen 'Rockabye' blev spillet, blev festen for alvor sat i gang.
 
At koncerten blev vendt, skyldtes helt sikkert Anne-Maries smilende og dansende væsen, der kom ud og scenekanten og tryllebandt os alle.
 
Hun er en spirende stjerner, som vi her på redaktionen råder til at holde godt øje med.

Publiceret 11 August 2017 22:00

SENESTE TV