Tidligere Venstremand stiller nu op for Socialdemokratiet

 
Den tidligere Venstre-politiker Torben Møller fra Virring stiller op for Socialdemokratiet til byrådsvalget i november.
Torben Møller meldte sig for nogle år siden ud af Venstre og føler nu, at han hører hjemme i Socialdemokratiet.
"Jeg har virkelig fået lysten tilbage, og vil rigtig gerne stille mig til rådighed som kandidat for Socialdemokratiet. Mine personlige grundholdninger og min tilgang til livet passer bedst i Socialdemokratiet, og jeg glæder mig til at tage min tørn for partiet frem mod byrådsvalget den 21. november," siger Torben Møller i en pressemeddelelse. 
Torben Møller var fra 2002 til 2007 medlem af byrådet for Venstre og sad en periode i Økonomiudvalget i den tidligere Skanderborg Kommune.
"Jeg er rigtig glad for, at vi har fået Torben Møller på vores kandidathold. Jeg har kendt Torben i mange år gennem byrådsarbejdet i den tidligere Skanderborg Kommune. Vi har altid arbejdet godt sammen og i det hele taget er Torben samarbejdets mand. Man er aldrig i tvivl om, at der banker et varmt og socialt hjerte hos Torben," siger borgmester Jørgen Gaarde (S).
Torben Møller stiller op på som nummer 24 på Socialdemokratiets liste til byrådsvalget i Skanderborg Kommune. 
 

Lokalt engageret

Torben Møller er kendt for sit lokale engagement i Virring, hvor han har været involveret i amatørteater, Virring Sommerspil,  købmandsbutikken overlevelse, idrætsforeningen og udvikling af Virring i det hele taget.
"I Socialdemokratiet er vi optaget af at have kandidater, som har deres rod i lokalsamfund over det meste af kommunen," siger borgmester Jørgen Gaarde.
 
 

Torben Møller

  • Torben Møller er 68 år. Han bor Virring sammen med sin kone Tove.
  • Torben Møller og familien byggede hus og flyttede til Virring i 1985.
  • Oprindelig elektriker af uddannelse, senere uddannet merkonom.
  • Torben Møller stoppede på arbejdsmarkedet for få år siden, efter at have arbejdet for Arla Foods i 32 år i forskellige lederstillinger.

Publiceret 17 July 2017 13:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV