Livsfarligt hærværk er nu kommet til Skanderborg:

Bolte skruet løs på bils venstre forhjul

Christian Bossow fra Emilievej i Skanderborg fik sig noget af en overraskelse, da han i går opdagede, at nogen i nattens mulm og mørke havde løsnet hjulboltene på hans venstre forhjul. 
 
"Jeg havde lige været ude på en kort tur op til Bloms, og da jeg kom retur, opdagede jeg, at de sorte dupper, der sidder hen over hjulboltene lå på vejen," forklarer han til Lokalavisen.
 
"Da jeg tjekkede hjulboltene, opdagede jeg, at tre af de fem var løsnet og nu var så løse, at de kunne skrues af med fingrene."  
 
Bilen var parkeret på en privat parkering i Skanderrupgade, og Christian tjekkede derfor nogle af de øvrige biler for at se, om de også havde fået løsnet hjulboltene.
 
"Der var en, hvor de virkede løse, og der satte vi en lap papir i forruden, for at advare ejeren," fortæller Christian
 
"Jeg er chokeret over, at nogen kan få den ide at gøre sådan noget. Det er jo livsfarligt. Det er en vanvittig trend. Jeg er glad for, det ikke var motorvejen, jeg var kørt ud på. Det kunne være gået helt galt," konstatere han.
 
Hærværket blev i går anmeldt til politiet. Politikommissær Jesper Christensen fra Sydøstjyllandspoliti oplyser, at der i løbet af de seneste dage også har været en episode i Horsens, hvor der er løsnet fire hjulbolte på venstre forhjul. 
 
De to episoder er umiddelbart de første episoder i lokalområdet, som politiet har kendskab til.
 
"Hvis der er nogle konkrete ting at følge op på, så efterforsker vi sagerne," siger politikommissær Jesper Christensen, Sydøstjyllands Politi.
 
Der har i den seneste tid været en hel del episoder rundt omkring i landet, hvor biler og cykler har fået løsnet bolte.
 
 

null

Publiceret 13 June 2017 10:30

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV