CashbackAPP:

Tjen penge mens du handler

Lokalavisen samarbejder med Cashback i nyt loyalitetsprogram

Af
Camilla Olesen

Hvis du vil have penge tilbage på kontoen, når du handler i knap 100 butikker i Aarhus og gøre som 25.000 andre borgere, så skal du læse med her.
 
Lokalavisen har nemlig indgået et samarbejde med Cashback, hvor du kan få penge ind på din konto, når du handler i udvalgte forretninger.
 
”Vi har længe vurderet forskellige loyalitetskoncepter, for at kunne imødegå de ønsker og behov, vi oplever i markedet, og med CashbackAPP har vi fundet det helt rigtige koncept, som kan fastholde lokal handel, og som både tilgodeser annoncør og forbruger”, oplyser Peter Garhøj, kommerciel direktør hos Politikens Lokalaviser.
 
Hos Cashback er man også tilfreds med det nye samarbejde:
 
”Kombinationen af Politikens Lokalavisers trykte aviser, deres mange online aktiviteter og systemets mulighed for at kommunikere direkte til kundens mobiltelefon, er helt unik. Jeg er overbevist om, at med dette samarbejde bliver CashbackAPP ikke kun Danmarks nemmeste loyalitetskoncept, men med Dankort som omdrejningspunkt også det stærkeste”, fortæller Nikolaj Veje Rasmussen, direktør i CashbackAPP.
 
Sådan virker CashbackAPP:

  1. Download app'en fra App Store eller Google Play og tilmeld dine Dankort. Det tager to minutter. 
  2. Se hvilke butikker, cafeer, kæder og webshops, som har en aftale med cashbackAPP, og bliv belønnet hver gang du betaler med dit Dankort. 
  3. Dine cashback-belønninger udbetales helt automatisk til din bankkonto, når den beløber sig til 500 kroner.
 
Når man har tilmeldt sine Dankort, kører det hele automatisk.
 
”Dankort er grundlaget for de fleste betalinger i Danmark. Derfor giver det god mening, at forretninger og udbydere af loyalitetskoncepter får mulighed for at koble deres loyalitetsprogrammer direkte til Dankort – til glæde for dem selv og ikke mindst deres kunder, der slipper for at have en masse medlemskort på lommen, fordi rabatter og fordele udløses automatisk, når man betaler med Dankort,” siger Jeppe Juul-Andersen, vicedirektør og ansvarlig for Dankort hos Nets A/S.
 
Hvis du er butiksindehaver og gerne vil være med, skal du henvende dig til Lokalavisen Aarhus, så hjælper vi dig i gang.

Publiceret 18 May 2017 18:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV