Modelfoto

Fire villaindbrud i Stilling: Tre på den samme vej

Tre beboere på Krakesvej i Stilling har været udsat for indbrud i weekenden

Af
Jeppe Rafn

Sydøstjyllands Politi har i løbet af weekenden modtaget ikke færre end fire anmeldelser om indbrud i private hjem i Stilling.

Tre af dem er begået på Krakesvej, hvor ukendte gerningsmænd med koben har været på spil.

Det ene af indbruddene blev ved forsøget. Her har man forsøgt at bryde en terrasedør op med et koben, uden at det er lykkes at komme ind i huset. Det er begået lørdag 9. februar mellem klokken 00.55 og 08.15.

Et andet sted på Krakesvej er det lykkedes nogen at komme ind i et hus, være rundt i det og stjæle smykker. Det er sket ved at opbryde et vindue med et koben i tidsrummet mellem lørdag klokken 16.30 og søndag klokken 08.

Det tredje villaindbrud på Krakesvej er registreret til at være begået søndag klokken 03.30. Også her er et vindue opbrudt med et koben, og gerningspersonerne har været rundt i huset. Det er uvist, hvad der er stjålet.

Det fjerde indbrud er begået på Damgårdsvej i Stilling, hvor tyvene er kommet ind i huset ved at knuse en rude. Herfra er det taget smykker og et mindre beløb i kontanter, oplyser Sydøstjyllands Politi. Indbruddet er sket mellem fredag klokken 16 og lørdag klokken 12.30.

Publiceret 11 February 2019 11:07