Modelfoto

En weekend med mange ubudne gæster

Boliger i Skanderborg, Stilling og Høver har haft ubudne gæster i løbet af weekenden

Af
Jeppe Rafn

Der har i løbet af weekenden været usædvanligt mange indbrud i private boliger i Skanderborg Kommune.

To af dem er begået i Skanderborg, to i Stilling og ét i Høver ved Galten. Sidstnævnte er sket mellem fredag klokken 22 og lørdag 07.10, hvor der er opbrudt et vindue til soveværelset og stjålet to ure og to Kaj Bojesen figurer, en abe og en elefant.

I Skanderborg har der været indbrud i en bolig på Syrenvej, hvor der formentlig er stjålet sølvtøj. Det er sket mellem fredag klokken 16.30 og lørdag klokken 10.45. Tyvene er kommet ind ved at knuse en rude i en terrassedør.

I Skanderborg har der også været indbrud på Skovkanten, der ligger meget tæt ved Syrenvej. Her er der aflistet en rude i stuen og stjålet smykker og kontanter. Det er sket i tidsrummet fra fredag klokken 16 til søndag klokken 16.25.

I Stilling har der været indbrud i to boliger på nabovejene Krakesvej og Lodbrogsvej. I huset på Krakesvej er der taget smykker og parfume. Det er sket mellem lørdag klokken 14.30 og søndag klokken 10.30.

På Lodbrogsvej er der stjålet en bærbar HP computer og smykker. Her er tyvene kommet ind ved at opbryde et kontorvindue. Det er sket mellem fredag klokken 15 og søndag klokken 17.25.

Endelig er der i weekenden blevet anmeldt et indbrud, der har fundet sted fra onsdag 23. januar til torsdag 24. januar. Ejeren har været på ferie, og derfor er det først anmeldt nu. Herfra er der forsvundet kontanter og en vindjakke. Gerningspersonerne er kommet ind ved at afliste en rude.

Publiceret 04 February 2019 09:34