Mobil politistation.

Mobil politistation. Foto: Sydøstjyllands Politi

Færdselsuheld, indbrud og tyveri fra båd

Dagens nyheder fra Sydøstjyllands Politi

Af
Jeppe Rafn

Sydøstjyllands Politi oplyser, at der i de seneste dage har været et færdselsuheld og er blevet anmeldt et indbrud i en virksomhed og et tyveri fra en båd i Skanderborg Kommune.

Færdselsuheldet skete mandag kl. 11.21 på Stilling Landevej i krydset ved Frueringvej. Her holdt en 34-årig mandlig bilist for rødt lys og blev påkørt bagfra af en 23-årig mandlig bilist, der kørte frem, da det blev gult lys. Påkørslen skete med blot cirka 10 km/t, så ingen personer kom til skade ved uheldet.

Indbruddet er gået udover en virksomhed på Bjarkesvej i Skanderborg, der lørdag 19. januar mellem kl. 19.15 og 22.30 fik stjålet en del pallerammer. Tyvene har fået fat i kosterne ved at opbryde en port.

Ligeledes i weekenden er der stjålet et motorben fra en båd på Søtoften i Skanderborg. Det er sket mellem lørdag klokken 14 og søndag klokken 14.

Sydøstjyllands Politi gør desuden opmærksom på, at du i dag klokken 15-17 kan få en snak med betjentene Orla og Henriette, der stiller politiets mobile politistation op ved Brugsen på Langelinie i Herskind.

Publiceret 22 January 2019 09:33