Arkivfoto

Arkivfoto

Politirapporten - ugens opsamling

Få et hurtigt overblik over sidste uges krimi-historier her

Tyve stjæler designmøbler

I løbet af weekenden blevet der anmeldt to indbrud i private hjem i Skanderborg Kommune på hhv. Albert Dams Vej i Virring og på Horsensvej i Gl. Rye.

Hidsig mand truede politiet med skaller

En uønsket gæst på en café i Adelgade i Skanderborg skabte ved et-tiden natten til lørdag store problemer for både caféens ansatte og politiet, som han truede skaller. Det lykkedes dog at få ham anholdt, så han blev taget med ind på politistationen.

Færdselsuheld på stribe

I løbet af fredag til søndag skete der færdselsuheld flere steder i Skanderborg Kommune, både ved Voervadsbro, Ry og på Ladegårdsbakken i Skanderborg.

Togpassager tippede politiet om indbrud

En kvindelig togpassagerer var muligvis med til at forhindre et indbrud i en ejendom på Sølystvej i Skanderborg torsdag eftermiddag, da hun i bedste Miss Marple-stil adviserede politiet om, at hun gennem togets vindue havde observeret noget mistænkeligt.

Tyv stjal Wegner-stole

Onsdag var der indbrud i en villa på Foerlevvej i Mesing. Tyven brød ind via et opbrudt badeværelsesvindue og slap væk med seks Wegner-stole.

Tyv brød børnevindue op

Onsdag blev der også begået et indbrud i en villa på Skivholmevej i Skivholme. Det skete onsdag mellem klokken 07 og 12. Her blev et vindue til et børneværelse brudt op. Indbrudstyven havde været rundt i hele huset. Der er ikke overblik over stjålne genstande.

Minilæsser stjålet fra værksted

Et værksted på Nørre Allé i Hørning mistede en minilæsser under et indbrud mellem tirsdag den 4. december klokken 15 og onsdag den 5. december klokken 08.

Indbrud i lægehus og roklub

Lægerne Asylgade i Skanderborg havde besøg af en eller flere indbrudstyve natten til onsdag i sidste uge. Det samme havde Skanderborg Roklub.

Politiet efterforsker sag om 'seksuel krænkelse' mellem skoleelever

Sydøstjyllands Politi oplyste tirsdag morgen i en pressemeddelelse, at man havde modtaget en anmeldelse om en eventuel seksuel krænkelse mellem to elever ved deres skole i Skanderborg.

Anmeldelse udløser sporsøgning med politihunde i Skanderborg

Sydøstjyllands Politi oplyste mandag aften, at man i eftermiddags og aftentimerne havde søgt efter spor i et område ved Danmarksvej i den nordlige del af Skanderborg.

Publiceret 12 December 2018 11:00

SENESTE TV