Modelfoto

Otte indbrud i boliger i Skanderborg Kommune

Der er i løbet af weekenden anmeldt adskillige indbrud

Af
Jeppe Rafn

Sydøstjyllands Politi oplyser mandag morgen, at der i løbet af weekenden er blevet anmeldt otte indbrud i private hjem i Skanderborg Kommune.

Indbruddene er gået ud over borgere i blandt andet Skanderborg, Virring, Gl. Rye og Skovby, som det fremgår af oversigten herunder.

På Falkevej i Skanderborg, begået mellem lørdag kl. 8.45 og søndag kl. 10. Vindue opbrudt og hele huset rodet igennem. Der er umiddelbart stjålet kontanter og en pc.

På Falkevej i Skanderborg begået mellem fredag og søndag. Ligeledes vindue opbrud - der er stjålet sølvtøj.

På Horsensvej i Gl. Rye begået mellem torsdag kl. 17.30 søn kl. 12.30. Gerningsperson er kommet ind via vindue i soveværelset og har været rundt i hele huset. Der er stjålet jubilæumsmønter.

På Henrik Hertz i Skanderborg begået lørdag mellem kl 15 og 23. Soverværelsesvindue opbrudt og hele huset gennemrodet. Der er stjålet et par ure og en computer.

På Silkehøj i Virring begået torsdag mellem kl 19 og 19.25. Indbrudstyven er kommet ind ad et åbent vindue i soveværelset og har stjålet blandt andet smykker og ure.

På Albert Dams Vej i Virring behået fredag mellem kl. 11 og 21.15. Indgang via et køkkenvindue. Der er stjålet en PlayStation 4 og en bærbar computer..

På Ellehammers Alle i Skovby. Her har tyvene opbrudt en nøgleboks for at komme ind i huset, hvorfra der er stjålet to Lenovo computere. Det er sket mellem torsdag kl. 12 og lørdag kl. 16.45.

På Voldbyvej i Sjelle nord for Galten. Sket søndag klokken 03.17. Der er aflistet et vindue og stjålet to Poul Kjærholm stole med mere.

jr

Publiceret 13 August 2018 10:35