Indbrud i boliger i Låsby og Stilling

Sølvtøj og lysestager stjålet ved indbrud

Der har været indbrud i en villa på Skovbrynet i Låsby, hvorfra der er stjålet sølvtøj og lysestager. Tyvene er kommet ind ved at bryde et vindue op og er forsvundet ud ad en terrassedør. Indbruddet er sket mellem 31. juli og 9. august.

Der har også været indbrud i en bolig på Fenrisvej i Stilling, hvor tyven er kommet ind ved at opbryde et vindue. Politiet har ikke oplysninger om, hvad der måtte være stjålet. Indbruddet er sket mellem onsdag 8. august klokken 11.30 og torsdag 9. august klokken 17.45.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

jr

Publiceret 10 August 2018 14:17

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.