Designerstole og en del sølvtøj stjålet

Indbrud i Stjær og Ry

Der er blevet stjålet fire Børge Mogensen spisebordsstole, smykker, en lampe og en del sølvtøj fra en bolig i Nygårdsparken i Stjær.

Det er sket ved et indbrud, der har fundet sted mellem tirsdag klokken 23.30 og onsdag klokken 06. Tyvene har aflistet et vindue i køkkenet og har rodet køkken, stue og bryggers igennem.

Der er også anmeldt et boligindbrud på Anemonevej i Ry, hvor der er stjålet parfume, smykker og nogle småpenge. Det er sket mellem mandag klokken 10 og onsdag klokken 14, oplyser Sydøstjyllands Politi.

jr

Publiceret 09 August 2018 18:27

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.