Lastbil kørte ind i skolevogn

Lastbilchauffør kørte ud for ubetinget vigepligt

Af
Jeppe Rafn

Tirsdag formiddag skete der et færdselsuheld i Skanderborg med en lastbil og en skolevogn.

Uheldet skete klokken 9.42 i T-krydset, hvor Højvangen munder ud i Danmarksvej. Lastbilen kom fra Højvangen og kørte ifølge Sydøstjyllands Politi ud for ubetinget vigpligt i krydset og kørte ind i skolevognen, der kørte på Danmarksvej i østlig retning.

Føreren af lastbilen var en 50-årig mand fra Hedensted, mens kørelæreren var en 62-årig kvinde fra Tilst. Politiet har ikke oplysninger på eleven, der kørte skolevognen.

Heldigvis kom ingen af parterne til skade ved uheldet.

Publiceret 08 August 2018 10:31

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.