Indbrudstyve knuste ruderne til tre børneværelser

Gik voldsomt til værks for at komme ind i hus i Stilling

Gerningspersonerne til et indbrud i en bolig på Ægirsvej i Stilling knuste hele tre ruder til tre børneværelser for at komme ind i huset.

Tyvene var dog tilsyneladende kun inde på det ene værelse, oplyser Sydøstjyllands Politi, hvorfra der blev stjålet smykker og en Playstation.

Indbruddet er sket mellem søndag klokken 13 og mandag klokken 07.

I cirka samme tidsrum, fra søndag klokken 10 til mandag 06.30, har der været indbrud i en bolig på den nærliggende Haraldsvej i Stilling. Her er der aflistet en rude ind til et jagtværelse, men der har formentlig ikke været nogen inde i huset, oplyser politiet.

jr

Publiceret 07 August 2018 10:15

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.