Ubehagelig vækning: Rude i soveværelse knust med sten

Beboer lå og sov, da rude i soveværelset blev knust

Af
Jeppe Rafn

En 34-årig mand blev natten til søndag vækket på en alt anden en behagelig måde, da han lå og sov i sit hjem på Martin A Hansens Vej i Skanderborg.

Det skete søndag klokken 02.42, hvor en rude i soveværelset blev knust med en sten.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi, der har registreret rudeknusningen som et indbrudsforsøg.

"Tyven er formentlig blevet skræmt væk af, at der var nogen hjemme, og der har ikke været nogen (tyve) inde i huset," fortæller vicepolitiinspektør Poul Steffensen, Sydøstjyllands Politi.

Der skete angiveligt ikke noget med den 34-årige beboer, der lå og sov i soveværelset, da ruden blev knust.

Publiceret 06 August 2018 09:41

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.