Drenge kørte ulovligt på scooter: Politiet tog en snak med forældrene

To drenge blev natten til fredag standset af politiet, imens de var i gang med at køre på scooter igennem Adelgade i Skanderborg

To drenge på henholdsvis 13 år og 14 år blev natten til fredag standset af politiet, imens de kørte på scooter igennem Adelgade i Skanderborg. Det oplyser Mick Clausen fra Sydøstjyllands Politi.

Episoden fandt sted klokken 02.10, hvor de to drenge kørte på hver deres scooter, hvilket de slet ikke var gamle nok til. Derfor ringede patruljen til drengenes forældre, og det blev aftalt, at drengene trak hjem med scooterne, oplyser Mick Clausen fra Sydøstjyllands Politi.

jwh

Publiceret 03 August 2018 10:00

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.