Indbrud i flere huse: Her har tyvene været

Fire villaer i Skanderborg kommune har den seneste uge haft besøg af indbrudstyve

Det er ferietid, og det betyder, at flere er bortrejs fra deres huse. Det er guf for indbrudstyve, som dermed har god tid til at gå på jagt efter værdigenstande. Det kan da også ses på politiets døgnrapporter. I weekenden blev der således anmeldt flere indbrud rundt omkring i kommunen. Særligt er det gået ud over Hørning.

Skovgårdsparken i Hørning, begået i tidsrummet fra tirsdag 10. juli klokken 15.30 til fredag 13. juli klokken 22. Her blev et vindue til et værelse brudt op, hvor efter indbrudstyven stjal designermøbler.

Anemonevej i Stilling, begået i tidsrummet fra torsdag 12. juli klokken 15 til fredag 13. juli klokken 16.20. Her blev en dør opbrudt med et koben, hvorefter der blev stjålet en række smykker fra huset.

Elgårdsmindelunden i Hørning, begået i tidsrummet fra fredag 13. juli klokken 16 til lørdag 14. juli klokken 14.45. Vindue opbrudt med koben. Der er blevet stjålet cykler, smykker og et ur.

Skovlundsvej i Hørning, begået mandag 9. juli klokken 12 til søndag 15. juli klokken 19.30. Vindue opbrudt med koben. Det er uvist, hvad der er blevet stjålet, da familien er bortrejst på ferie.

jwh

Publiceret 16 July 2018 09:22

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.