Modelfoto

Tre indbrud i villakvarter i Galten

Der er stjålet smykker og andre letomsættelige tyvekoster

Af
Jeppe Rafn

Sydøstjyllands Politi modtog tirsdag tre anmeldelser om indbrud i boliger i Galten.

De tre indbrud er sket på nabovejene Solsikkevænget, Hirsevænget og Hvedevej i den østlige ende af byen, og da alle indbrud samtidig er begået indenfor samme tidsrum, kan det meget vel tænkes, at gerningspersonerne er de samme.

"Det er samme modus, man er kommet ind alle steder, og man er gået efter smykker og andre letomsættelige ting, så det kan ikke udelukkes, gerningsmændene er de samme," siger vicepolitiinspektør Poul Steffensen, Sydøstjyllands Politi.

Indbruddet i Solsikkevænget blev ved et forsøg på indbrud, formentlig fordi der gik en alarm, da tyvene prøvede at komme ind ved at brække et vindue op, så her har der ikke været nogen inde i huset. Indbrudsforsøget er sket mellem lørdag klokken 11 og tirsdag klokken 14.

Indbruddet i Hirsevænget er sket tirsdag mellem klokken 7 og 18. Her er et vindue til soveværelset brudt op. Hele huset er rodet igennem, og der er blandt andet stjålet smykker.

I huset på Hvedevej blev der stjålet blandt andet smykker, en bærbar HP computer og et Olympus kamera. Her er gerningspersonerne kommet ind ved at bryde et vindue til stuen op, og også dette hus er rodet igennem for tyvekoster. Indbruddet er sket i tidsrummet mellem søndag klokken 10 og tirsdag klokken 19.

Publiceret 11 July 2018 10:09