Fulderik anholdt i Skanderborg: Råbte 'bøsserøv' efter politiet

33-årig mand blev præsenteret for håndjern efter ukvemsord mod ordensmagten

En 33-årig mand fra Skanderborg fik onsdag aften lov til at falde til ro i detentionen, efter han blev anholdt ved 21-tiden.

Manden havde fået lidt for meget under vesten og blev ved Granhøjen i Skanderborg mødt af en patrulje, som han bestemt ikke var glad for at se.

Betjente blev råbt an med ord som 'nar', 'bøsserøve' og 'svin'.

Det kostede ham et par håndjern om håndleddene og en tur i detentionen.

Her fik han lov at blive til ud på natten, hvor han efter at have sovet rusen ud blev løsladt.

dp

Publiceret 14 June 2018 09:28

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.