Designer-indbo stjålet: Indbrud i lægehus og skole

Indbrudstyve på spil i Ry og Tebstrup

Ejer Bavnehøjskolen havde natten til torsdag ubudne gæster på besøg.

Mellem klokken 00.42 og 00.47 var en indbrudstyv inde på skolen og rundt i flere lokaler, hvor alarmerne gik.

Gerningsmanden fik adgang til skolen ved at knuse et vindue med en sten.

Tyven nåede at få en PH-lampe med sig, før han stak af.

Også i Lægehuset Ry på Strungesvej havde man natten til onsdag besøg.

Klokken 00.57 blev et vindue opbrudt og flere rum endevendt.

Der er endnu ikke overblik over stjålne koster, men ifølge Sydøstjyllands Politi er der meget designinteriør i lægehuset.

dp

Publiceret 14 June 2018 09:58

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.