Ulykke på motorvejen: Spor spærret og lang kø

Uheld på Østjyske Motorvej mod Aarhus ved Skanderborg har skabt kø

Der er sket en ulykke på E45 Østjyske Motorvej fra Horsens mod Aarhus mellem Ejer Bavnehøj og Skanderborg S. Det oplyser Vejdirektoratet.

Det har skabt en lang kø, da det ene motorvejsspor i øjeblikket er spærret, imens politi og redningsmandskab er i gang på strækningen.

Ifølge Vejdirektoratet forventes oprydningsarbejdet tidligst at være afsluttet klokken 10.00, og der er i øjeblikket en forlænget rejsetid på op mod ti minutter.

jwh

Publiceret 17 May 2018 09:07

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.