Meget værdifuld softice-maskine stjålet i nat fra hotel

En softicemaskine til en værdi på mellem 300.000 og 400.000 kroner er i nat blevet stjålet under et indbrud hos Hotel Himmelbjerget

Hotel Himmelbjerget på Himmelbjergvej i Ry har i nat haft indbrud. Det oplyser vicepolitiinspektør Poul Steffensen fra Sydøstjyllands Politi.

Klokken 01.30 gik alarmen, da en bagdør til hotellet blev brudt op. To personer gik fra stedet væk med en softicemaskine til en værdi på mellem 300.000 kroner og 400.000 kroner, oplyser vagtchefen.

"Det er en relativ stor softicemaskine. Hvis nogen bliver tilbudt sådan en, skal man nok lige undersøge, om det kan være den, der er tale om," lyder det fra Poul Steffensen.

Politiet har sikret sig overvågning fra stedet, som viser, at to personer stod bag indbruddet, men politiet har ikke et yderligere signalement at give.

jwh

Publiceret 17 May 2018 09:35

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.