Modelfoto

Indbrud i boliger i Ry, Stjær, Hørning og Skanderborg

Private har fået stjålet designermøbler, ure og kontanter

Der har i løbet af sidste uge fra onsdag til søndag været flere indbrud i boliger i forskellige byer i Skanderborg Kommune.

På et tidspunkt mellem onsdag aften og torsdag morgen har der været indbrud i en villa i Nygårdsparken i Stjær. Der er opbrudt et vindue og stjålet designermøbler i form af en stol og lamper.

På Bakkefaldet i Skanderborg er der fra et hus stjålet en pung med nogle få hundrede kroner. Indbrudstyvene er muligvis kommet ind ad en ulåst dør. Det er sket mellem onsdag klokken 21.30 og fredag klokken 09.

I Hørning er der blandt andet stjålet et par ure og en lampe ved et indbrud, der blev anmeldt lørdag formiddag, da beboerne kom hjem fra en ferie i længere tid. Tyvene er kommet ind via et vindue.

Endelig har der været to indbrud i Ry på nabovejene Kildebakken og Agnetevej. På Kildebakken mangler der designermøbler, mens der ikke er klarhed over, hvad der er stjålet på Agnetevej, da det er blevet anmeldt af en nabo.

Begge indbrud er begået i tidsrummet mellem lørdag formiddag og søndag ved middagstid og kan således meget muligt være begået af de samme gerningspersoner.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Publiceret 14 May 2018 11:59