Galten Byfest: 15-årig har anmeldt voldtægt

Politiet efterforsker mulig voldtægtssag ved Galten Byfest

En 15-årig pige har anmeldt, at hun er blevet voldtaget af en ukendt mand i forbindelse med byfesten i Galten.

Voldtægten skulle være sket ved midnatstid mellem fredag og lørdag i et skovområde ved festpladsen, hvorefter pigen anmeldte det fire timer senere. Hun anmeldte det til Østjyllands Politi, der foretog de indledende undersøgelser sammen med Sydøstjyllands Politi, som Galten hører under.

"Vi har ikke et 100 procent klart billede af, hvad der er foregået, da pigen har været noget beruset og skal genafhøres. Hun er blevet undersøgt på Retsmedicinsk Institut, og vi har haft en del hunde i områder for at søge efter spor. Det har givet os noget at arbejde videre med, men vi har ikke nogen gerningsmand. Vi arbejder med sagen for at klarlægge, om hun er blevet voldtaget eller ej. Tidligere på aftenen havde pigen frivilligt samleje med en person. Vi ved ikke, om det er den samme person," siger politikommissær Steffen Wolf fra Sydøstjyllands Politi.

Den 15-årige pige kommer fra Silkeborg. Der er ingen beskrivelse af gerningsmanden.

Publiceret 14 May 2018 09:47

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.