Bilist taget for spirituskørsel på Låsbyvej

Rutinetjek af bilist førte til sigtelse for spirituskørsel

Politiet standsede lørdag klokken 17.50 en bilist på Låsbyvej i Veng til et rutinetjek.

Den 47-årige mandlige fører endte med at blive sigtet for spirituskørsel, så han blev anholdt og taget med for at få taget en blodprøve, der skal fastslå den nøjagtige alkoholpromille.

Bilisten var en mand fra Hedensted.

Det oplyser vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi.

jr

Publiceret 13 May 2018 14:00

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.