Modelfoto: Mostphotos

Dyre designermøbler stjålet: Flere steder har indbrudstyve været på spil

Tre steder i Skanderborg kommune har der i løbet af weekenden været indbrud

Sydøstjyllands Politi har henover weekenden modtaget tre indbrudsanmeldelser fra Skanderborg kommune. Det oplyser dagens vagthavende. Ved to af stederne blev der stjålet dyre designermøbler og lamper, oplyser han.

På et ukendt tidspunkt fra torsdag til fredag klokken 12.30 var det på Blegindvej i Hørning, at der var indbrudstyve på spil. Et vindue blev opbrudt, og fra stedet blev der stjålet dyre designermøbler. Blandt andet løb gerningsmændene væk med en Arne Jacobsen Ægget-stol, oplyser dagens vagthavende hos Sydøstjyllands Politi, der også kan fortælle, at der blev stjålet nogle lamper og et mindre kontantbeløb ved indbruddet.

På Herman Bangs Vej i Skanderborg blev der også anmeldt indbrud i weekeden. Her havde ukendte gerningsmænd fra fredag klokken 10 til søndag klokken 10.50 aflistet en rude, hvorefter der blev stjålet smykker fra stedet.

I Ry blever der også anmeldt indbrud i weekenden. På Klostervej blev det anmeldt, at der fra torsdag eftermiddag til lørdag aften klokken 18.00 havde været indbrud. Gerningsmændene havde opbrudt et vindue med en skruetrækker og efterfølgende stjålet designermøbler. Blandt andet var Arne Jacobsen Syverstole blevet fjernet fra huset, hvor der også blev stjålet lamper.

jwh

Publiceret 30 April 2018 09:43

SENESTE TV