Det ene uheld afløser det andet på E45 ved Aarhus

Nyt uheld i nordgående retning, denne gang ved Aarhus Vest

Vejdirektoratet skriver på sin hjemmeside, at der er sket et uheld på motorvejen i nordgående retning ved Aarhus Vest.
Ifølge den seneste opdatering cirka klokken 17.30 er venstre spor spærret, og man skal være forsigtig på grund af vragdele på vejen. Man forventer at være færdig på stedet klokken 18.30, og trafikanterne skal forvente ekstra rejsetid. 
Uheldet ved Aarhus Vest er det andet uheld mandag eftermiddag på E45 i nordgående retning.
LÆS OGSÅ: Et spor spærret på E45 ved Tilst
Omkring klokken 16 skete der et større uheld ved Tilst med involvering af flere biler. Klokken 17.20 skrev Vejdirektoratet, at trafikken efter dette uheld skulle være normal igen, men det holdt altså ikke længe, før den var gal igen.
 

Publiceret 04 December 2017 17:30

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.