Bølge af indbrud i Skanderborg kommune

Sydøstjyllands Politi kan berette om ti indbrud i weekenden

Ti steder har været udsat for indbrud eller forsøg i weekenden. Otte af stederne har gerningsmændende forsøgt sig med at komme ind af vinduerne. 
I en villa på Ahornsvej i Skanderborg er der fredag mellem klokken 16.00 og 20.30 opbrudt et vindue. Gerningsmændende har rodet lidt rundt i huset, men der er ikke stjålet noget.
LÆS OGSÅ: Politiet på jagt efter indbrudstyv i nat
På Martin A. Hansens Vej er et vindue brækket op mellem fredag klokken 16.00 og søndag klokken 15. Der blev stjålet et par bærbare computere og nogle kontanter.
Et vindue er forsøgt brudt op på Damagervej i Hørning et tidspunkt mellem fredag klokken 9 og søndag klokken 13.50. Der var mærker i karmen, og vinduet var gået i stykker, men gerningsmændende har ikke været inde.
På Flintevænget i Stjær blev en gerningsmand overrasket af forurettede lørdag klokken 04.05. Gerningsmanden var brudt ind af terrassedøren og stak af, da han blev opdaget inde i huset. Han nåede ikke at stjæle noget. Der har både været almindelig patrulje og hundepatrulje i området, men gerningsmanden er ikke blevet fundet.
Nygårdsparken i Stjær har været udsat for to indbrud. Det ene i tidsrummet mellem torsdag klokken 20.00 og søndag klokken 12.30. Her havde gerningsmanden brudt et vindue op i soveværelset og rodet rundt i hjemmet, men har ikke stjålet noget. Det andet indbrud er foregået mellem fredag klokken 10.30 og søndag klokken 21. Her blev der stjålet nogle smykker, og gerningsmanden kom ind ved at bryde et vindue op.
Smykker, sølvtøj og diverse udenlandsk valuta er blevet stjålet ved et indbrud på Nymarksvej i Stjær mellem lørdag klokken 14 og søndag klokken 15.20. Også her har gerningsmanden brudt et vindue op for at komme ind.
I Ry er der på Søvænget blevet brudt en bagdør op mellem fredag klokken 9 og søndag klokken 17.30. Der er blevet stjålet noget service, porcelænsfigurer og sølvtøj.
På Thorsvej i Ry er endnu et vindue blevet opbrudt. Kontanter og muligvis også nogle smykker er blevet stjålet. Det er sket i tidsrummet mellem onsdag klokken 12.00 og søndag klokken 15.50.
Lørdag klokken 17.00 lød alarmen ved et hus på Kildebjerg Skovvej i Ry. Gerningsmanden stak af efter at være brudt ind ad et vindue. Der har været en politipatrulje på stedet, men gerningsmanden er ikke blevet fundet.

Publiceret 27 November 2017 10:15

SENESTE TV