Ladies Night i mandags på Fælleden er blevet en dyr fornøjelse for mange.

Ladies Night i mandags på Fælleden er blevet en dyr fornøjelse for mange.

Omfattende svindel ved Ladies Night på Fælleden i mandags

Mange har henvendt sig til UgeBladet Skanderborg, efter vi i går skrev om, hvordan en kvinde blev snydt så det drev, da hun købte sko

Af
Af Grethe Bo Madsen

Ladies Night på Fælleden mandag aften i denne uge har vist sig at blive en både blandet og dyr fornøjelse for rigtig mange.
 
Efter UgeBladet Skanderborg i går skrev om, hvordan tre kvinder er blevet svindlet for sammenlagt 50.000 kroner ved arrangementet, har en del andre henvendt sig til avisen og fortalt, hvordan de også er blevet snydt så det driver.
 
Blev du også snydt ved Ladies Night i mandags?
 
Til sammen tegner der sig et billede af en omfattende  svindel for over 100.000 kroner, der er foregået ved, at Dankort-oplysninger er blevet kopieret i forbindelse med køb af sko ved en af boderne. 
 
Samtidig fremgår det af kommentarer på vores facebookside, at mange har oplevet, at de kosmetik- og renseprodukter, de købte i boden hos Dennis Knudsen havde overskrevet sidste salgsdato.  
 
I flere facebook kommentarer er ordet amatøragtigt brugt om hele arrangementet. Det er en beskrivelse, som flere af de lokale handlende, der betalte for at være tilstede under arrangementet, nikker genkendende til. 
 
"Jeg følte mig så usikker på hele set-uppet, at jeg følte mig nødsaget til at tage billeder, for at kunne dokumentere, at jeg havde leveret maden," fortæller Slagter Byskov til UgeBladet.
 
Som flere andre lokale handlende føler han sig udnyttet af arrangøren af Ladies Night, Medina Docaj.
 
Vi vil meget fortsat meget gerne høre fra andre, der har været udsat for svindel ved arrangementet. Skriv til os på redaktion@uge-bladet.dk eller brug kommentarsporet til denne artikel på Facebook.

null

Publiceret 13 October 2017 11:00

SENESTE TV