Ekstrem indbrudsbølge i Skanderborg omegn

 
Der er i de seneste dage anmeldt usædvanligt mange indbrud i Skanderborg Kommune. Siden fredag har Sydøstjyllands Politi modtaget 15 anmeldelser om indbrud.
Det er gået udover villaer i Hørning, Gram, Vrold, Gl. Rye og Galten, mens selve Skanderborg by er sluppet med et enkelt indbrudsforsøg i fritids/ungdomsklubben Sct. Georgsgården på Plantagevej. Her gik der natten til søndag klokken 02.55 en alarm, da ukendte indbrudstyve forsøgte at stjæle en ATV. Det lykkedes dog ikke.
I Hørning har der været indbrud i seks villaer:
På Snerlevænget har der været indbrud i en villa mellem onsdag klokken 20 og fredag 09.15. Der er ikke overblik over eventuelle tyvekoster.
På Liljevænget har der været to indbrud. Det ene er sket mellem tirsdag og fredag, hvor der er opbrudt en terrassedør og stjålet smykker og en reservenøgle til en bil. Det andet er sket mellem lørdag 8. juli og fredag 14. juli. Der er blevet knust en rude og blandt andet stjålet en computer.
På Højgårdsvej er der mellem lørdag klokken 12 og 20.30 opbrudt en terrassedør og stjålet en computer.
I Møllekæret er der knust en rude i en villa, så man har kunnet åbne op indefra. Det er sket mellem torsdag klokken 09 og lørdag 04.45. Ikke overblik over tyvekoster.
På Brunhøj er der stjålet smykker og en computer. Det er formentlig sket natten til lørdag omkring klokken 03, hvor en nabo så to unge mænd på 15-20 år køre derfra i en bil.

Tre indbrud i Stilling

I Stilling har der været tre indbrud i det samme boligkvarter:
Fra lørdag formiddag til søndag formiddag har der været indbrud i to villaer på Fenrisvej samt en villa på nabovejen Friggasvej. Politiet har ikke kendskab til, hvad der måtte være stjålet ved disse indbrud. 
Det samme gælder en villa på Sneglebakken i Vrold, der har været udsat for indbrud mellem lørdag klokken 10 og søndag 13.17
 

Galten og G. Rye

 
I den anden ende af kommunen er det gået udover en villa i Solhøjparken i Storring ved Galten. Herfra er der stjålet smykker og kontanter. Det er sket mellem tirsdag klokken 15 og fredag 11.15.
I Galten by har der været et forsøg på indbrud i en villa på Firkløvervej. Indbrudstyvene har forgæves forsøgt at opbryde et vindue.
Endelig er der fra en villa på Hedevej i Gl. Rye stjålet smykker og kontanter. Det er sket mellem fredag 7. juli og fredag 14. juli.
Det oplyser Sydøstjyllands Politi.
 

null

Publiceret 17 July 2017 11:45

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV