Skanderborg:

Tre indbrud i Skovkildeparken og ét i Havrevænget

Af
Kristine L Nydahl

 
I løbet af weekenden har der været indbrud på tre adresser i Skovkildeparken i Skanderborg, samt et enkelt indbrud i det nærliggende Havrevænget i Skanderborg.
I Skovkildeparken har der det ene sted været indbrud mellem fredag klokken 09.30 og søndag klokken 11.45. Her er et vindue blevet opbrudt, og der er blevet stjålet diverse sølvsmykker.
På en anden adresse i Skovkildeparken har der også været indbrud mellem fredag og søndag. Her er et soveværelsesvindue blevet opbrudt.
Der er blevet stjålet et Olympus kamera samt lidt kontanter og smykker.
Det sidste indbrud i Skovkildeparken er sket mellem lørdag klokken 12.00 og søndag 09.30. Her er der også blevet opbrudt et vindue.
Tyvene har stjålet smykker af guld og sølv.
Sydøstjylladns Politi oplyser, at man formoder, det er samme gerningspersoner, der har foretaget indbruddene, da de har fundet sted samme tid og med samme fremgangsmetode. 
Politiet vil derfor gerne høre fra folk, der måtte have set noget mistænkeligt mellem lørdag og søndag morgen, hvor politiet formoder, indbruddene er foretaget.
I Havrevænget har der også været et indbrud mellem fredag og søndag. Her har tyvene opbrudt et vindue og stjålet et par ældre cykler og lidt smykker.
 
 

null

Publiceret 19 June 2017 10:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV