Ry hårdt ramt af indbrud i påsken

 
Der har i løbet af påsken været adskillige indbrud i villaer i Ry. Det er især gået udover boliger i den sydlige del af byen omkring Bøgevej.
På selve Bøgevej har der været indbrud i to villaer. Det ene er sket mellem torsdag morgen og lørdag klokken 17.15. Her er der stjålet småpenge i Euro, en sølvjuleklokke, snaps og whisky. Det andet er sket søndag mellem klokken 12 og 17. Her blev der knust en rude, men der er ikke overblik over eventuelle tyvekoster.
På nabovejen Fugldalen har der været indbrud i en villa mellem fredag klokken 15 og lørdag klokken 17. Heller ikke her ved man, om der er stjålet noget. Det samme gælder et indbrud på Egevej, der er sket mellem mandag 10. april og søndag 16. april. Her bemærkes det, at der er spildt kaffe på gulvet.
 

Møbler

I den nordlige del af byen, tæt ved Knudsø, har der mellem torsdag og søndag været indbrud på Svanevej. Her har tyvene udtaget et vindue og stjålet møbler.
Udover disse indbrud i private hjem har der været indbrud i en lægekonsultation på Strungesvej i Ry. Det er sket fredag nat, hvor der er stjålet en sort Y-stol.
Endelig har der været et indbrud på Hedevej i Gl. Rye. Det er sket mellem lørdag formiddag og søndag formiddag. Der er ikke overblik over, om der er stjålet noget.
 

null

Publiceret 18 April 2017 10:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV