Politiet er stadig i gang med at undersøge området omkring opgangen ved Poul La Coursvej i Højvangen.

Politiet er stadig i gang med at undersøge området omkring opgangen ved Poul La Coursvej i Højvangen.

Drab:

48-årig blev tæsket ihjel

Af
Af Grethe Bo Madsen

Den 48-årige, der torsdag 3. april ved 19-tiden blev fundet dræbt af politiet i sin lejlighed på Poul La Coursvej 21 i Højvangen i Skanderborg, var kendt i misbrugsmiljøet i Skanderborg, oplyser politiinspektør Steen Edeling fra Sydøstjyllands Politi.
"Han er et kendt ansigt i misbrugsmiljøet, hvor han jævnligt har haft sin gang," siger han.
Kan I se, om der har været slagmål i lejligheden?
"Det er svært at afgøre. Det er en kendt sag, at en misbrugers lejlighed kan være temmelig medtaget, så om der har været slagsmål, det kan være svært at afgøre," forklarer Steen Edeling.

Tæsket ihjel

Den 48-årige obduceres senere fredag, men ud fra det, politiet oplyser på nuværende tidspunkt, er der meget der tyder på, at den 48-årige blev tæsket ihjel. 
"Den 48-årige er blevet tildelt mange slag og har betydelige skader flere steder på kroppen. Ud fra de tekniske undersøgelser som personale fra Retsmedicinsk Institut udførte på gerningsstedet, har vi konkluderet, at manden er død efter stump vold. Han bliver obduceret i eftermiddag, og derefter kan vi udtale os mere præcist om hans kvæstelser, og hvad, der har slået ham ihjel," siger Steen Edeling.
Stump vold dækker over vold udøvet ved slag, spark eller lignende eller ved brug af en stump genstand.

Efterlyser vidner

Ifølge Steen Edeling er den 48-årig formentlig død i tidsrummet fra tirsdag 1. april til torsdag ved middagstid.
"Vi er selvfølgelig overordentlig interesseret i at høre fra folk, der har set noget usædvanligt i Højvangen i det tidsrum. Folk, der har skyndt sig væk, opført sig mistænkeligt, eller biler der er kørt væk i høj fart." 
Betjente fra Sydøstjyllands Politi vil fredag kontakte folk fra området omkring Poul La Coursvej 21 for at høre, om de har oplevet noget de seneste dage, der kan være relateret tiil drabet. 
"Har man oplysninger, man tror, politiet kunne være interesserede i, så kontakt os endelig." siger Steen Edeling.
Henvendelser til politiet om sagen kan ske på telefon 114.
 

null

Publiceret 04 April 2014 11:00

SENESTE TV