Kurt Rønne fortæller, at de ansatte var kede af, at de skulle tage betaling for kage af de ældre borgere, der var inviteret til mødet. Privatfoto
Kurt Rønne fortæller, at de ansatte var kede af, at de skulle tage betaling for kage af de ældre borgere, der var inviteret til mødet. Privatfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

... men kagen skulle de ældre selv betale

Tirsdag i sidste uge havde kommunen inviteret alle kommunens +75-årige til et åbent hus arrangement på Fælleden under overskriften 'Sundhed og Trivsel' som et forebyggende tiltag, hvor +65-årige også var velkomne til at deltage.

 

Deltagerne blev mødt af stande, hvor de kunne hente information om sundhed, forebyggelse og trivsel. Men også med prisskilte på kaffe og kage, som en del tog fortrydeligt op. Måske fordi et tilsvarende arrangement sidste år blev lanceret som en fødselsdagsfest med gratis kaffe og kage for kommunens 75-årige.

Kaffen blev gratis

“Skiltet blev så ændret, så kaffen blev gratis, mens kagen var mod betaling. Jeg synes, det er at gå i for små sko. Det er jo ikke en stor sag, men når man inviterer, synes jeg godt, man kan give kaffe og en kage,“ siger Kurt Rønne, formand til Seniorrådet.

 

Hvad siger ældrechef Lis Kaastrup Jensen?

 

“Det var en misforståelse, at der først blev sat prisskilt på kaffen. Og så tror jeg, nogle blandede sidste års og dette års arrangement sammen. Jeg synes, det var i orden, vi nøjedes med at give kaffe, for det var ikke en fødselsdagsfest,” siger Lis Kaastrup Jensen.

 

75-årige får stadig tilbudt et forebyggende hjemmebesøg. Det samme gør +80-årige.

Publiceret: 11. Oktober 2017 18:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

ANNONCER
Se flere