Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

’Familie’ fra Hørning i finale

SPORt
HØRNING 43 procent af alle de afgivne stemmer i P4 Østjyllands sendeområde var i afstemning om Danskernes Idrætspris sat ved ’Aktive familier i Hørning’. Dermed går idrætsinitiativet nu videre til den landsdækkende semifinale og er fortsat med i konkurrencen om 100.000 kr.

Dommerpanelet har bestået af en lokal eliteidrætsudøver, en lokal DIF ambassadør og en journalist fra den lokale P4-station.

Finale 6. januar

Vinderen af Danskernes Idrætspris, der præsenteres af e-Boks i samarbejde med DIF og DR P4, afsløres ved DR’s årlige sportsshow 6. januar 2018. Det er DIF’s bestyrelse, der først vælger tre finalister ud, og herefter afgør hvilket idrætsinitiativ, der skal vinde prisen.

Prisen gives til det projekt, aktivitet eller initiativ, der på inspirerende vis er med til at styrke, udvikle eller nytænke foreningsidrætten i Danmark.

I 2016 vandt FC Prostata Danskernes Idrætspris. Der er tale om et landsdækkende initiativ, som handler om at udvikle, afprøve og implementere klubbaseret fodbold til mænd med prostatakræft

Det fortæller DR i en pressemeddelelse. cns

Publiceret: 10. November 2017 18:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

ANNONCER
Se flere