En anordning, der kan vaske mænds ædlere dele, når der ikke er tid til at gå i bad, blev fredag kåret til Danmarks Smukkeste Idé. Foto: Sonne
En anordning, der kan vaske mænds ædlere dele, når der ikke er tid til at gå i bad, blev fredag kåret til Danmarks Smukkeste Idé. Foto: Sonne
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

’Diller-vasker’ er Danmarks Smukkeste Idé

Af Claus Sonne

En anordning, der kan vaske mænds ædlere dele, når de eksempelvis er på festival, løb med størstedelen af pengene, da Smukfest kårede 'Danmarks Smukkeste Idé'.

 

I alt 125.000 kr. havde holdet fra DR programmet 'Løvens Hule' - bestående af Christian Stadil, Birgit Aaby, Tommy Ahlers, Ilse Jacobsen og Jesper Buch - at dele ud af.

 

Løverne havde tre projekter at vælge mellem. Det første handlede om at opstille vaskemaskiner, tørretumblere og tørrestativer på Smukfest, så deltagerne kan vaske eksempelvis 'druknede' soveposer i stedet for at smide disse væk og købe nyt.

 

Det andet projekt var et shelter i teltform til erstatning for de såkaldt Hotelte, som Smukfest i dag råder over. Og i det tredje projekt lancerede d'herrer Kirill og Mathias et douchesoire kaldet Clean & Dirty.

 

Telt-projektet modtog 20.000 kr. og vaskeprojektet 27.500. Dermed var der hele 77.5000 kr. til 'diller-vaskeren', der består af en kop med indbygget vandsprøjt.

Publiceret: 11. August 2017 19:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Skanderborg

ANNONCER
Se flere